10 VERSIERTIPS

Sinterklaas geeft weer tien nieuwe versiertips! Voor urenlang knutselplezier. Ideaal voor scholen die de lokalen, gangen en zelfs het schoolplein helemaal in sinterklaassfeer willen.

Sinterklaas houdt van surprises. Daarom alvast een nieuwsgierig makend inkijkje. Dit is de favoriete versiertip top 10 van Sinterklaas voor 2020:

1. SPORTIEVE TREKPOP-PIET

Pieten zijn dol op bewegen. En dat kan met deze creatieve trekpoppen. Een aantrekkelijke versiering voor de ramen van het klaslokaal.

2. SINTERKLAAS- EN PIETENSLINGERS

Hoe lang wordt de slinger als alle kinderen hun slingers aan elkaar plakken? Zorg met elkaar voor een feestelijk sinterklaasrecord!

3. INPAKPAPIER

Wat is er leuker dan je eigen inpakpapier ontwerpen? Zeker als je hier ook nog eens een verrassend cadeautje voor een klasgenoot in mag doen.

4. CADEAUTJESMUTSEN

Een ingepakt cadeau op je hoofd? Dat kan met deze cadeaumutsen. Handig voor Sinterklaas als daar de namen van de kinderen op staan.

5. SINTERKLAAS OP TV

Sint in een crimi? In een tekenfilm? In een avonturenverhaal? De kinderen verzinnen een verhaal en verbeelden dat in zelfgemaakte televisies.

6. VERLANGLIJST VAN ONZE AARDE

Stel je voor… de aarde stuurt haar verlanglijstje naar Sinterklaas. Binnen de kortste keren hangt het klaslokaal vol met wereldbollen.

7. VERKEERSOPSTELLING

Piet op de tram, de bus of als motorrijder… Als de kinderen hun fantasie de vrije loop laten, staat er binnen no-time een creatieve file in de school.

8. PIETEN OP HET RAAM

Een digitale portretfoto van elk kind, lijm en kosteloos materiaal. Dát zijn de eenvoudige ingrediënten voor ramen vol met Pietenhoofden.

9. VLIEGTUIGDOEKEN

Een middagje ‘vliegtuigbouwer’ (groepswerk) met ontwerpen op een grote lap stof met welkomstteksten voor Sinterklaas. Succes verzekerd!

10. PLEINPIETEN EN -SINTEN

Trek de kinderen met krijt op het plein om zodat ze zich tot Sinten en Pieten kunnen omtoveren.Een spetterend welkom voor Sinterklaas!

ALLE TIEN VERSIERTIPS COMPLEET DOWNLOADEN?