Boek Alice Dutoit

Inhoud

Sinterklaas en de Kerstman geven in december cadeautjes aan de kinderen. Maar zijn de beide kindervrienden zelf ook vrienden van elkaar? Dat vertelt de traditie niet. ‘Wie van de twee’ is een 100% waargebeurd verhaal en kan je kijk op Sinterklaas en de Kerstman voorgoed veranderen...

Boek Alice on the Roof Klik hier om het boek in te zien
Alice on the Roof

Over Alice on the Roof (Dutoit)

Alice on the Roof is een Belgische schrijfster, songwriter en zangeres. Haar liedjes zijn zoals ze zelf is, soms licht en spottend, dan weer dromerig. In 2014 bereikte ze de halve finales van The Voice Belgique. Haar eerste album uit 2015 kreeg een Disque d’Or-certificaat. In november 2018 is haar nieuwe album uitgekomen met onder andere de single Malade, een autobiografische pop-ode. ‘Wie van de twee?’ is haar allereerste sinterklaasprentenboek.


Over Gustav Dejert

Gustav Dejert is een Zweedse illustrator met een unieke stijl. Hij illustreerde veel succesvolle prentenboeken vol humor waaronder ‘De lekker lange agent’, geschreven door Zilveren Griffel-winnaar Tjibbe Veldkamp. Dit is het eerste sinterklaasprentenboek van Gustav Dejert.