Boek Louis Talpe

Inhoud

Wat is er aan de hand met Amerigo, het paard van Sinterklaas? Hij kijkt stil en verdrietig voor zich uit. Hij wil niet eten en al helemaal geen pakjes rondbrengen. ‘Konden we maar met dieren praten...’ zuchten de Pieten wanhopig. Als de ondernemende Gio, een jonge Piet die voor het eerst mee op reis mag, het meisje Fanni ontmoet, lijkt alles goed te komen. Gio en Fanni springen op haar paard Maexi, maar dan slaat het noodlot toe…

Boek Louis Talpe Klik hier om het boek in te zien
Louis Talpe

Over Louis Talpe

Louis Talpe is bekend als acteur en presentator. Hij speelde Mega Toby in het succesvolle tv-programma Mega Mindy van Studio 100. Verder was hij onder andere te zien in De ridder, Aspe en Spitsbroers. Op toneel speelde hij in het megaspektakel ’14-’18. Paniek om Amerigo is zijn eerste kinderboek.


Ann De Bode

Over Ann De Bode

Ann De Bode illustreerde meer dan tweehonderd boeken. Ze heeft voor bijna alle Vlaamse uitgeverijen gewerkt en ook voor diverse Nederlandse. Ze won veel prijzen en er wordt vaak gezegd dat haar illustraties een hoge ´aaibaarheid´ hebben. Ann werkt met verschillende technieken, waaronder fimoklei. Ze illustreert boeken voor kinderen van twee tot zestien jaar.