Sint op school

Heeft u op school ook de sinterklaasboeken van Charlotte Leysen en Alice on the Roof? Geweldig! Want er is niks leuker dan in de weken voorafgaand aan het sinterklaasfeest de kinderen lekker voor te lezen. Jonge kinderen krijgen daar nooit genoeg van!

GRATIS SINTERKLAASBOEK VOOR ALLE SCHOLEN IN BELGIË

Elke lagere school in België heeft in week 42 een folder met coupon ontvangen. Met de coupon kunt u gratis een sinterklaasboek ophalen bij de Hypermarkten Carrefour en Carrefour Market.


Boek Charlotte Leysen Boek Alice on the Roof
Download de boeken voor het digitale schoolbord

Download de letterspelletjes voor zelfstandig werken

Bij de sinterklaasboeken van Charlotte en Alice zijn letterspelletjes gemaakt: woordzoekers, doolhoven, zoek de vijf verschillen en nog veel meer. Kinderen van 4 tot en met 8 jaar kunnen daar thuis en op school lekker mee aan de slag.

Boeken op het digibord? stuur het e-mailadres van uw school!

De boeken van Charlotte en Alice zijn voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar. U kunt de boeken groot bekijken en lezen op het digitale schoolbord. Verzend een e-mail met het e-mailadres van uw school en krijg toegang tot de complete digitale boeken. Klik op onderstaande button. Dat is extra genieten van de geweldige illustraties!

Creatieve les? Sint geeft 10 tips voor leuke knutselopdrachten

Sinterklaas geeft weer tien nieuwe versiertips! Voor urenlang knutselplezier. Ideaal voor scholen die de lokalen, gangen en zelfs het schoolplein helemaal in sinterklaassfeer willen.

Download de boekenVraag de Coupon aan